Täytin 23v. 8pvä helmikuuta ja "jouduin" leipomaan itselleni kakun. Rakastan suklaata joten päädyin suklaakakkuun.. Tein tavallisen 4 munan suklaakakkupohjan, väliin valkosuklaa moussea ja päälle kermavaahtoa ja koristeeksi itse tekemä marsipaani ruusu. Ihan hyvää oli ensimmäiseksi täytekakuksi.



Pohja
4 munaa
1 ½dl sokeria
1dl vehnäjauhoja
1dl perunajauhoja
2rkl kaakaojauhetta
1 ½tl leivinjauhetta

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Vaahto on valmista, kun vatkaimella/nuolijalla tekemäsi kuvio jää hetkeksi vaahdon pintaan. Huolellinen vaahdotus on tärkeää myös maun kannalta. Liian vähän aikaa vatkattuna muna voi maistua häiritsevästi valmiissa pohjassa. 200 astetta uunin keskitasolla, 6-8 min


Täyte
2 munaa
½dl sokeria
1tl vaniljasokeria
2 ½dl Flora vispiä
200g valkosuklaata
4 liivatelehteä

Laita liivatteet likoon. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa flora vispi vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri. Sulata suklaa. Yhdistä vaahdot ja suklaa. Sulata liivatteet pieneen määrään kuumaa vettä ja sekoita täytteeseen.